Támogatás

Támogathatja az egyesületet ( POSZEIDON Kajak Kenu alapítványt) adójának 1%-ával.
Adószámunk: 19031343-1-02

Médiaajánlat

A Pécsi Kajak-Kenu Club fontosnak tartja az üzleti alapon működő szponzorációs kapcsolatok kialakítását A szponzorációk ellenértékeként az egyesület reklámfelületeket és a versenyekből adódó renomé kapcsolt értékeit kínálja fel.

A Club által gondozott, nyomtatott és elektronikus kiadványaiban felajánlott reklámfelületek célzott kommunikációs lehetőségeket nyújtanak a társadalmi szerepvállalást vállalati filozófiájuknak tekintő gazdasági vállalkozásoknak és egyéb szervezeteknek

A Pécsi Kajak-Kenu Club törekvésének megvalósításáért nem csak üzleti keretek között működhet együtt támogatóival.

Lehetőség van a törekvéseinkkel, a Club céljaival azonosulni tudó - elsősorban magánszemélyek - ellenszolgáltatás nélküli támogatására mecenatúta intézményén keresztül. A közhasznú szervezetek támogatóit és a közhasznú szervezetek szolgáltatásainak igénybevevőit különböző, a törvényben előírt kedvezmények illetik meg.

Kiadványokban, hirdetési felületen történő megjelenítés:

Plakátokon, vizitelep területén, a Club szállítójárművein, ügyviteli nyomtatványokon, évkönyvben, versenyek idején médiában, hirdetésekben, honlapon.

CÉGEMBLÉMA, LOGO MEGJELENÍTÉSE AZ EGYESÜLETI FELSZERELÉSEN: Egyesületi névadó szponzor, a Club hivatalos felszerelésein (pl:trikó, póló, melegítő, stb...), versenyzők által használt hajókon és lapátokon.

A VERSENYZŐK SZEMÉLYES JELENLÉTE: A szponzor rendezvényein, sajtónyilatkozatok kapcsán, közönségtalálkozón, médiában.

A VERSENYZŐK EGYÉNI TÁMOGATÁSA: A szponzor támogatásának egy részéről úgy rendelkezhet, hogy azt egy adott sportoló, vagy hajóegység egyéni szponzorálására fordítsa az egyesület.